Canvis importants als stories d'Instagram

per Redacció, el 30 de juny de 2021 a les 09:55
Fins ara Instagram només permetia posar links a les històries als comptes verificats o amb un mínim de 10.000 seguidors.

Pel que sembla, però, això es podria acabar. La plataforma està fent proves perquè tots els usuaris puguin incloure enllaços a altres webs a través dels seus stories. El funcionament, però, és diferent de l'actual. Si ara s'accedeix als links a través del swipe up, en un futur Instagram vol que es faci mitjançant un sticker.

 

Com? La plataforma inclourà una nova opció a l'apartat d'stikers anomenat "enllaços". Qui vulgui afegir un link, l'únic que haurà de fer és seleccionar aquesta opció, col·locar-la a l'story i escollir a quin enllaç vol que redirigeixi.


A la imatge podeu veure els stickers amb els quals està fent proves Instagram. De moment, com hem dit, la plataforma està valorant si afegir o no aquesta opció, la qual només està disponible per alguns usuaris. Voleu que la incloguin?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: