Un grup de 31 universitaris catalans vacunats, confinat a Malta

per Josep M. Llauradó, el 30 de juny de 2021 a les 18:30
Un grup de 31 estudiants de fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona es troba confinat en un hotel de Malta. Un passatger de l'avió en el qual van viatjar va donar positiu per Covid-19 i malgrat 29 dels 31 membres estan vacunats i els altres van presentar una PCR negativa abans d'embarcar, el govern maltès els ha obligat a tancar-se.

Els alumnes, que tot just s'han graduat enguany, van marxar el dia 25 i tenien previst fer una estada fins el proper dia 2 com a viatge de final de curs. Des d'aquest dimarts que es troben confinats i sembla que s'hauran d'estar a l'hotel fins el proper dia 10. A través de Twitter, han denunciat la situació i que el govern local no els ha trucat per informar-los.


La URV els ha donat suport, s'ha posat a la seva disposició i està treballant amb la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per resoldre la situació.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: