La veritat amagada darrere el vídeo d'un estudiant confinat a Mallorca que ha indignat Twitter

per Redacció, el 1 de juliol de 2021 a les 11:25
El confinament de diversos estudiants a Mallorca està sent un dels temes més comentats a Twitter. Cada nova informació es converteix en tendència i tema de debat.

Tenint en compte això no és d'estranyar que ahir un dels suposats joves confinats es fes viral explicant la seva experiència. I per què diem suposats? Doncs perquè el noi –amb el nom de Jorge Lorenzo a les xarxes socials-, no és estudiant de segon de Batxillerat, ni tampoc està a Mallorca. I qui és doncs? Un jove que va decidir fer una paròdia a Twitter i a qui la broma se li va escapar de les mans. Tot va començar quan va publicar un vídeo explicant que estava confinat a Mallorca i que volia que la gent "sabés la veritat". "Yo vine aquí y mis padres pagaron la barra libre del hotel. Me parece una vergüenza que el gobierno nos esté pagando la comida, pero no me pueda pedir un mísero cubata porque no nos la están pagando la barra libre. Como mínimo, que me pongan lo que yo había pagado", deia el noi en el polèmic vídeo.


Si bé alguns usuaris van veure de seguida que es tractava d'una broma, altres van pensar-se que era real i van fer circular la gravació per tal de criticar l'actitud del jove.

Després del debat provocat, el noi ha publicat un tuit aclarint que tot plegat era una paròdia i que l'únic que volia era fer riure a la gent.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: