Logotip de Adolescents.cat

Realment estan junts aquests dos famosos artistes de Hollywood?

per Redacció, el 2 de juliol de 2021 a les 11:34
Fa ja molts anys que Angelina Jolie i Brad Pitt van posar fi al seu matrimoni. Des de llavors, cap dels dos ha tornat a fer oficial una relació sentimental, si bé hi ha hagut rumors de possibles parelles.

Una de les últimes suposicions –la qual ha sorprès molta gent- és la que relaciona l'actriu amb el cantant de The Weekend. El rumor va començar a circular fa uns dies, després que tots dos fossin fotografiats sortint de sopar d'un restaurant de Los Àngeles.

  Des de llavors, que s'ha especulat sobre una possible relació entre tots dos artistes, encara no se sap res del cert. De fet, el més probable és que es tractés d'una trobada per motius laborals i és que el cantant The Weekend està fent els seus primers passos en el món audiovisual.

Ara mateix, està preparant una sèrie amb HBO la qual protagonitzarà i produirà. Així doncs, podria ser que el sopar amb Angelina Jolie fos simplement per motius de feina. Vosaltres què creieu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: