Plats, coberts i palletes de plàstic, prohibits a partir d'aquest dissabte

per NacióDigital, el 2 de juliol de 2021 a les 14:14
Els coberts de plàstic, els plats i les palletes d'aquest material estaran prohibits a la Unió Europea a partir d'aquest dissabte 3 de juliol. Entra en vigor la normativa aprovada el 2019 pel club comunitari, que vol limitar l'ús de plàstics d'un sol ús i promoure que es redueixi el consum d'aquesta mena de productes.

Uns altres productes no estaran prohibits, però sí que se n'haurà de reduir l'ús. És el cas dels aparells de pesca, les compreses, els tampons, els envasos de begudes, els aliments per al consum immediat o els filtres de tabac.


"Reduir l'ús de plàstics d'un sol ús ajuda a protegir la salut de les persones i del planeta. Les normes de la Unió Europea són un èxit important per abordar les escombraries marines. També estimulen els negocis sostenibles models, i ens apropen a una economia circular on la reutilització precedeix el sol ús", ha dit el vicepresident executiu del Tracte Verd Europeu, Frans Timmermans.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: