Les fotos que confirmarien la relació entre aquests dos famosos actors

per Redacció, el 5 de juliol de 2021 a les 09:09
Després de molts mesos de rumors, sembla que finalment es confirma una de les relacions que més s'ha comentat a les xarxes socials: la de Zendaya i Tom Holland. Els artistes van ser fotografiats aquest passat cap de setmana fent-se un petó dins un cotxe conduït per l'actor, tal com es pot veure en les imatges.

Tot i que cap dels dos s'ha pronunciat sobre el tema, ja són molts els que donen per suposat que Tomdaya és real. Si fos així, aquesta seria la tercera parella protagonista d'Spiderman que traspassa la pantalla.

 

El 2011 Tobey Maguire i Kisrten Dunst, que interpretaven Peter Parker i Mary Jane a la pel·lícula dirigida per Sam Raimi, també es van enamorar durant el rodatge i van estar sortint junts. Anys més tard va tornar a passar el mateix amb Emma Stone i Andrew Garfield els quals van iniciar una relació mentre estaven gravant una de les entregues d'Spiderman.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: