El pentinat d'estiu d'inspiració japonesa que li voldràs copiar a Rosalía

per Adolescents.cat, el 11 de juliol de 2021 a les 08:44
Rosalía més enllà del seu talent és una gran icona de la moda i els seus atrevits “looks” no deixen indiferent. Són moltes les tendències que ha marcat Rosalía i avui us en volem portar una altra. Fa poc us parlàvem de les sandàlies d’inspiració japonesa que ha lluit en més d’una ocasió i ara apareix amb una altra tendència japonesa, en aquest cas un pentinat perfecte per l’estiu.

És un monyo fet a la part de darrera del cap amb varis nusos. La idea és deixar el final del nus solt i amb les puntes ben marcades cap a fora, deixant trossos de cabells lliures. Així donem sensació d’un recollit semi-fet. Això sí, és important definir bé les seccions de cabells que quedaran lliures amb laca o algun altre producte fixador perquè quedin ben estirats cap a fora.


Alhora Rosalía deixa lliure dues seccions de cabells per la part del davant, donant un aire dels anys 90 al pentinat. Què et sembla? T’ho faries?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: