Hailey Bieber porta les vambes més virals (i més cares) del moment, t'agraden?

per Adolescents.cat, el 6 de juliol de 2021 a les 08:31
Ens encanta que les vambes estiguin de moda des de fa tants anys perquè són, sens dubte, el calçat més còmode. Malgrat hi ha models clàssics de Converse, Adidas i altres marques que mai passen de moda, els i les amants de les "sneakers" sempre intenten tenir algun model diferent que no passi desapercebut.

Ara mateix hi ha un model de vambes retro de New Balance que s'ha fet molt viral a les xarxes però també entre "celebrities" com Hailey Bieber. Són les New Balance x Aime Leon Dore 550 i valen ni més ni menys que 1.475€, una peça de col·lecció.

 


Aquí les pots veure millor:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: