Logotip de Adolescents.cat

Marina Yers es veu obligada a demanar disculpes per la seva frase més polèmica

per Redacció, el 7 de juliol de 2021 a les 09:28
Després d'assegurar que les "mascaretes tenen larves" o que "l'aigua deshidrata", Marina Yers va tornar a generar polèmica fa uns dies amb una altra afirmació controvertida. En un vídeo, la influencer va afirmar que "últimament" li "encantava vomitar" perquè sentit que es "netejava per dins".

Com us podeu imaginar les seves declaracions no van agradar gens, sobretot al col·lectiu de professionals que es dedica a la salut i que tracta amb persones amb trastorns alimentaris. Davant les critiques, Marina Yers es va veure obligada a demanar disculpes.

 
"Ho sento una vegada més per haver-la cagat. Però clar, sent personatge públic no et pots ni tirar un pet sense que algú el comenti. Així que error meu", va dir la influencer. En aquest sentit, va voler aclarir que es va adonar de seguida que havia dit una frase que no tocava, però que quan va voler esborrar el vídeo, ja s'estava fent viral. En fi, millor pensar-se bé les coses abans de publicar-les.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: