T'agrada viatjar? Doncs amb aquesta iniciativa pots aconseguir fer-ho gratis

per Redacció, el 8 de juliol de 2021 a les 14:12
Us agrada viatjar? Doncs estigueu molt atents/es perquè si les condicions a Europa ho permeten, es farà tot el possible per tornar a posar en marxa la iniciativa DiscoverEU del 12 d'octubre de 2021 al 26 d'octubre de 2021 i oferir noves oportunitats per guanyar un dels 60.000 bons de viatge.

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea basada en una proposta del Parlament Europeu que vol oferir als joves de 18 anys l'experiència d'un viatge en què puguin aprofitar la llibertat de circulació a la Unió Europea, descobrir la diversitat mentre viatgen, aprendre sobre la història i el patrimoni cultural, conèixer persones de tot el continent i conèixer-se a un mateix.


Desplaçant-vos principalment en tren (hi ha excepcions per a les persones que viuen en illes o en zones remotes), descobrireu els impressionants paisatges d'Europa i la seva varietat de ciutats i pobles. Els joves seleccionats guanyen un bitllet d'Interraïl gratuït per viatjar durant un període mínim d'un dia i fins a 30 dies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: