4 consells per desconnectar i connectar amb tu mateix/a

per Redacció, el 8 de juliol de 2021 a les 17:10
Saps què és la nomofòbia? El terme prové de l'expressió anglesa «no-mobile-phone phobia» i com segurament ja heu deduït fa referència a la por irracional d'estar sense mòbil. Aquesta dependència, que pot produir ansietats, taquicàrdies, mals de caps..., cada cop afecta més persones a causa de la connexió constant que tenim a les pantalles.

És molt important, doncs, ser conscients que de vegades cal deixar el mòbil de banda i reconnectar amb altres facetes de la vida. Us deixem amb alguns consells d'Internet Segura que us poden ser útils.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: