5 coses que estan prohibides (per llei) i segurament no sabies

per Redacció, el 12 de juliol de 2021 a les 10:06
Hi ha algunes normes que tots coneixem i intentem complir. Ara bé, n'hi ha d'altres que ens passen totalment desapercebudes. Business Insider ha fet un recull de mesures que molta gent desconeix i que estan penades amb sancions. Us en portem algunes.
[intetx1]

No es pot anar amb banyador pel carrer
No es pot anar amb banyador pel carrer o per un passeig marítim encara que acabis de sortir de la platja. Aquesta conducta està sancionada amb multes de 120 a 300 euros.
Top 30 Man Mankini GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Prohibit fer autoestop en autopistes o autovies
Aquesta pràctica, que és força freqüent en altres països, està prohibida per llei a Espanya. Si la policia et veu fent autoestop en una autopista o autovia –les carreteres nacionals no entren en aquesta norma- et pot posar una multa de 80 euros.
Pepperlive GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Prohibit posar certs noms
A Espanya, la norma que regula la inscripció de noms al Registre Civil protegeix la dignitat del nen/a. Això fa que certs noms amb connotacions negatives estiguin prohibits com ara Hitler o Stalin.
420 ideas de Wallpapers | ideas de fondos de pantalla, gif libros, flor  estética

Prohibit conduir sense samarreta
Conduir sense samarreta, amb una gorra o un altre complement que et tapi les orelles, no està permès, ja que pot posar en risc la seguretat viara. Les multes per incomplir aquesta norma són de 200 euros.
Girl driving car animated GIF image

Perdre el DNI diverses vegades
La Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana contempla multes que van dels 100 als 600 euros per aquelles persones que perdin el DNI 3 vegades en un any. Pixar al carrer És una pràctica habitual –sobretot per festes majors-, però el cert és que la majoria d'ordenances municipals preveuen sancions per aquest comportament que poden arribar als 1.500 euros.
It Looks Messy GIFs - Get the best GIF on GIPHY



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: