Logotip de Adolescents.cat

Molta polèmica per les acusacions que ha fet aquesta cantant sobre un actor d'Élite

per Redacció, el 12 de juliol de 2021 a les 12:19
Quan Netflix va anunciar que Pol Granch seria un dels actors de la quarta temporada d'Élite, diverses persones van acusar la plataforma de donar feina a algú homòfob, masclista i autoritari.

I és que, l'artista a través del compte @PablitoGranx, havia publicat missatges com: "Arriba España", "Puto tito, vaya cacho de gay", "Los me gustan son proporcionales a lo guarras que seais" i havia compartit tuits amb la cançó franquista Cara al Sol. 



Doncs bé ara, mesos després, la polèmica segueix. Aquesta vegada ha estat la rapera Sara Socas qui ha atacat Pol Granch.

"Desde que me la liaste en la fiesta de Los 40 de 2019, cuando me trataste como una put**** mierda, llevo calladita. Sales en Élite, te vistes como Harry Styles y cantas baladitas tontipop porque mucha gente ha mirado para otro lado. Por mi parte: que te jo***. Eres un misógino de mierda, jamás me he pronunciado contra nadie porque desconozco ciertas realidades y no me puedo mojar. Pero no solo me has tratado mal a mí, que me faltaste el respeto y me empujaste varias veces, sino a muchas chicas de distintas formas y mucho peores", escrivia l'artista.


Des de llavors que s'ha tornat a generar debat a Twitter sobre l'artista, però ni ell ni el seu entorn s'han pronunciat sobre el tema. Què en penseu?
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: