Logotip de Adolescents.cat

La resposta de Naim Darrechi a les crítiques que està rebent

per Redacció, el 12 de juliol de 2021 a les 14:30
 "Perdó, vaig fer un comentari que no era cert, que era una bogeria i demano perdó per la inconsciència. Ha estat una cagada, culpa meva i ho sento". Naim Darrechi ha demanat disculpes amb aquestes paraules a través d'stories d'Instagram.

Ho ha fet arran de les controvertides declaracions sobre la seva intimitat. El tiktoker va assegurar al canal del youtuber Mostopapi que no li agradava mantenir relacions sexuals amb condó.


"Mai l'utilitzo i trobo estrany que mai hagi deixat cap noia embarassada [...]. Com que mai ha passat res, acabo a dins sempre, sense cap tipus de problema", deia Naim. "Però, quan acabes dins, elles no et diuen res?", li preguntava el youtuber. La resposta de Naim? "Sí, però els hi dic que estiguin tranquil·les, que sóc estèril".

Com us podeu imaginar les seves declaracions van provocar molta indignació a les xarxes. De fet, diverses persones el van acusar de fer apologia de la violació. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: