Logotip de Adolescents.cat

El truc viral de TikTok per fer-te cues com les d'Ariana Grande

per Adolescents.cat, el 13 de juliol de 2021 a les 08:10
El recollit més fàcil i ràpid per excel·lència és la cua de cavall, a més estilitza el rostre i ens deixa la cara i la nuca lliure durant l’estiu per no passar tanta calor. Tot i ser un pentinat molt fàcil i bàsic grans “celebrities” com Ariana Grande i Jennifer Lopez el llueixen sovint.
Ara bé, hi ha maneres i maneres de fer-nos una cua de cavall i una de les coses més importants és evitar que quedi plana xafada. Però com fer que quedi elevada i amb volum? Doncs amb aquest truc viral de TikTok  que explica Hirsty Hollick, propietària del perfil @the.bridalist.


Mira com fer una cua de cavall top en aquest TikTok:


 
@the.bridalist

#ponytailhack #scrunchiehack #volumehack #hairhack #fyp

♬ original sound - 𝑻𝑯𝑬 𝑩𝑹𝑰𝑫𝑨𝑳𝑰𝑺𝑻

I com s’ha de fer?

Com veuràs en el vídeo, en l’última volta de la goma has de dividir la cua en dues seccions i lligar la secció de sota i prou. Això deixa lliure la secció superior dels cabells i els eleva donant més volum i fent que quedi una cua tipus Ariana Grande!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: