Indignació per un polèmic taller en un casal d'estiu

per Redacció, el 13 de juliol de 2021 a les 11:38
Indignació a les xarxes socials per les activitats realitzades en un curset infantil de Múrcia. Tal com es pot veure en les imatges, durant un taller de manualitats els nens van fer servir un cavall com si fos un mural sobre el qual pintar.

Diversos usuaris van denunciar els fets a Twitter, entre ells l'organització animalista PACMA. "Això no és una activitat artística ni educativa, és una crueltat. No s'estan respectant els animals i se'ls veu com a objectes per a entretenir o treure rendiment econòmic", va assegurar la formació.

 

Per la seva banda, però, l'hípica on es va dur a terme l'activitat va defensar que en cap cas es va fer mal a l'animal i que el cavall en qüestió "està molt acostumat als nens". Vosaltres què en penseu? Quan éreu petits, havíeu fet alguna activitat similar?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: