Hi tornarà a haver toc de queda?

per Redacció, el 14 de juliol de 2021 a les 10:21
El toc de queda està damunt la taula com a via per aturar l'escalada de contagis. Després que el Govern augmentés les restriccions davant les dades cada vegada més preocupants de l'evolució de la pandèmia, la portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja, ha avançat que el president Pere Aragonès ha encarregat un informe als serveis jurídics per tal de saber si és possible l'aplicació del confinament nocturn. 

La proposta del Govern es basaria en la del País Valencià, que va rebre dilluns l'aval de la justícia. En aquest cas, el govern va demanar un toc de queda d'abast municipal -afecta una trentena de municipis- entre la una i les si del matí durant un termini de catorze dies per tal de frenar l'increment de contagis de coronavirus. 


La cinquena onada ja toca de ple els hospitals catalans. Els pacients ingressats a planta han superat els 1.000 i ja són 1.058 (+78) i a les UCI augmenten fins als 209 (+27). 
"La cinquena onada ha estat molt complexa, ha afectat molt l'atenció primària i s'ha acabat traslladant a l'assistència hospitalària. La situació dels professionals és angoixant", ha apuntat Plaja, que ha indicat que al Govern no li fa por "fer passos enrere".


Al llarg de les últimes setmanes s'han celebrat festivals com el Cruïlla, amb presència de desenes de milers de persones, que no han acabat de concordar amb la situació de contagis i d'augment de pacients hospitalitzats.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: