Consulta les notes de tall per entrar a la universitat

per Redacció, el 14 de juliol de 2021 a les 11:29
Ja se saben les notes de tall per accedir a la universitat d'aquest 2021. El Consell Interuniversitari de Catalunya les ha fet públiques avui i les podeu consultar aquí.

En aquesta convocatòria la nota de la selectivitat més alta va ser d'un 9,90. La van obtenir cinc noies i dos nois, que van empatar en la millor puntuació. En total 31.531 estudiants van superar les PAU en la convocatòria ordinària d'aquest any, el que significa el 96,77% de l'alumnat que les va realitzar. La mateixa dada va ser de 94,48% el 2020. Dels 39.174 estudiants presentats, 32.583 es van examinar de la fase general i 6.591 només de la fase específica.

 

Notes de Tall Primera Assignacio Juliol 2021 by Adolescents on Scribd



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: