Aquests són els estudis amb més sortida laboral

per Redacció, el 15 de juliol de 2021 a les 10:26
Aquest dimecres van sortir les notes de tall. El doble grau de Física i Matemàtiques continua sent la carrera amb una qualificació més alta: un 13,566 a la UAB i un 13,546 a la UB. A la tercera posició del rànquing hi trobem Matemàtiques a la UPC, amb un 13,218 i a la quarta, Medicina de la UB al Clínic, amb un 13,146. El mateix grau a la UPF ocupa la cinquena posició, amb un 13,098.

Ara bé, quins són els estudis més demandats pels estudiants? I els graus amb una taxa d'inserció laboral més elevada? Us ho expliquem:
 
Les carreres més demandades

Infogram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: