Perquè la persona que m'agrada no em fa cas? Això és el que diuen els experts

per Redacció, el 15 de juliol de 2021 a les 13:20
A tots ens ha passat: coneixem algú, ens comença agradar, però ell o ella no està interessat en nosaltres. Tot i que és difícil saber el perquè, els experts assenyalen a Psychology Today aquests quatre motius

 


Versió sense playbuzz:

Falta de confiança
Tenir confiança en nosaltres mateixos ens fa atractius. Per contra, l'autoestima baixa i la manca de seguretat poden fer que la persona que ens agrada s'allunyi del nostre costat. Si sou insegurs, Kelly Campbel, experta en relacions, recomana que us centreu en els vostres punts forts, us marqueu uns objectius concrets i lluiteu per aconseguir-los. Segons la psicòloga, fixar-nos uns propòsits clars ajuda a augmentar la confiança.

Voler una relació sí o sí
De vegades quan ens agrada algú desitgem tenir una relació amb aquella persona i no raonem. Ens "obsessionem" en estar amb ella en comptes de deixar que les coses flueixin. Malament: cal que tinguem clar que no necessitem parella per ser feliços. No podem basar el nostre benestar en això. Primer de tot hem d'aprendre a estar bé amb nosaltres mateixos. Si no ho fem, el més probable és que prenguem decisions equivocades i que acabem "atabalant" la persona que ens agrada.

Massa coses massa aviat
Quan la persona que ens agrada mostra interès en nosaltres alguns solem anar massa de pressa. Volem fer-ho tot junts, no parem de proposar plans, estem tot el dia enviant missatges...Segons l'experta aquest comportament és un error i a la llarga pot fer que l'altra persona perdi l'interès perquè no l'estem tenint en compte i només ens escoltem a nosaltres mateixos. Millor anar a poc a poc i deixar que les coses vagin evolucionant.

Escollir un mal moment
Si el noi o noia en qui estem interessats ens ignora potser és simplement perquè passa per un mal moment: acaba de trencar amb algú, té problemes familiars...En aquest cas l'únic que podem fer és donar-li el nostre suport i deixar que passi el temps.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: