Què hi veus? El test ràpid que t'alerta de si pateixes problemes de vista

per NacióDigital, el 19 de juliol de 2021 a les 09:08
La revista científica "The National Eye Institute" ha publicat un nou estudi que podria diagnosticar-te problemes de visió amb tan sols observar una fotografia. 

La imatge està composta simplement de punts negres i blancs. En un principi, no es pot apreciar massa res. Per aquest motiu es recomana prendre distància del monitor o de la pantalla del mòbil i observar amb deteniment la imatge durant els segons necessaris fins que comencis a entreveure uns números. 

 

La imatge del repte viral


Depenent dels números que vegis, els experts consideren que patiries d'una condició visual o d'una altra.


 Si el nombre que observes és el 3246, els investigadors sospiten que podries patir astigmatisme o miopia.

 Si el nombre que llegeixes és el 3240, només un dels teus ulls patiria astigmatisme.

 Si el nombre que veus és el 1246, series subjecte de patir tan sols miopia. 

 Els  experts considerarien que la teva visió és perfecta si observes a la pantalla el nombre 1240

En tot cas, es recorda que els resultats que se'n poden extreure d'aquest repte viral no és el mateix que anar a l'oftalmòleg. Per això, des de l'Institut recomanen recórrer a l'especialista en cas de sospitar que es pateixi un problema de visió per rebre un diagnòstic professional.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: