Logotip de Adolescents.cat

Naim Darrechi: el sexe sense condó i altres polèmiques que ha protagonitzat

per Redacció, el 19 de juliol de 2021 a les 10:13
El tiktoker va assegurar al canal del youtuber Mostopapi que no li agradava mantenir relacions sexuals amb condó.

 

"Mai l'utilitzo i trobo estrany que mai hagi deixat cap noia embarassada (...). Com que mai ha passat res, acabo a dins sempre, sense cap tipus de problema", deia Naim. "Però, quan acabes dins, elles no et diuen res?", li preguntava el youtuber. La resposta de Naim? "Sí, però els hi dic que estiguin tranquil·les, que sóc estèril".

Aquesta, però, no és la primera vegada que el tiktoker generava debat amb les seves declaracions o el seu comportament. Us portem altres polèmiques que ha protagonitzat:

Detingut per resistència a l'autoritat
Fa uns mesos el tiktoker va ser detingut a Palma de Mallorca intentava accedir a una festa il·legal d'unes 350 persones, sense mascaretes ni distàncies de seguretat. El jove es va posar agressiu contra els agents, que el van acabar detenint. També hi ha especulacions que la detenció es va produir perquè participava en una baralla.
 
Acusat de violació i maltractaments
La seva exparella, Ángela Mármol, amb qui va estar sortint el 2019, el va denunciar per maltractaments psicològics i violació.
 

Criticat per la seva oposició a l'avortament
Naim Darrechi va assegurar que l'avortament no hauria de ser "legal ni gratuït". I no només això, sinó que el va comparar amb un assassinat: "Si jo entro a casa teva, poso el gas i et mato sense que pateixis a mi em cauran 30 anys per assassinat. En canvi, si algú avorta, que se suposa que és el mateix fet, no només ho fa gratis, sinó que li paguem amb els nostres impostos".


Qüestionat per crear un curs per "triomfar a TikTok"
Va crear la Naim Darrechi Academy, una espècie d'escola en què oferia un curs per 49 euros en què compartia tots els seus "mètodes, secrets i tècniques" per triomfar a TikTok. L'influencer va ser acusat de voler-se aprofitar dels seus fans i treure'ls diners.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: