Logotip de Adolescents.cat

Descobreixen que aquest factor pot influir en l'edat que perdem la virginitat

per Redacció, el 19 de juliol de 2021 a les 12:25
Si us preguntem quines circumstàncies poden influir en el fet que una persona perdi la virginitat abans o més tard, segurament ens contestareu els seus valors i el seu entorn social.

Si bé és cert que aquests factors tenen un paper determinant, ara un grup d'investigadors de la Universitat d'Oxford ha descobert un altre factor que també té un paper clau: el genètic. Els i les científiques, liderats per Melinda Mills, van identificar 278 àrees específiques del nostre ADN relacionades amb el moment de la nostra primera relació sexual.


Això, però, no és tot, sinó que també van descobrir certs "comportaments reproductius" que podrien estar vinculats amb la pèrdua de la virginitat. Per exemple, segons l'informe, les variants genètiques relatives al sexe precoç –abans dels 17 anys- estan relacionades amb la desinhibició, el trastorn per dèficit d'atenció i la hiperactivitat, entre altres. Per contra, aquelles persones propenses a posposar el sexe tenen més bons resultats en qüestions de salut.

Ara bé, com hem dit, la genètica no ho és tot. I és que la majoria de participants va assegurar que el que els frenava, o no, a l'hora de tenir relacions sexuals era la por a la intimitat i també a una possible humiliació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: