Logotip de Adolescents.cat

Balears denunciarà per abús sexual el «tiktoker» Naïm Darrechi

per Redacció, el 20 de juliol de 2021 a les 09:43
El govern de Balears es querellarà contra el tiktoker mallorquí Naïm Darrechi per abús sexual mitjançant engany a un nombre indeterminat de dones i per incitació contra la llibertat sexual i els drets sexuals i reproductius de les dones.

És la resposta al vídeo en què Darrechi presumia d'ejacular sense preservatiu ni consentiment dins les seves parelles. El Govern ha demanat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades el tancament de les seves xarxes socials, entre les quals el seu canal de TikTok, on té 26 milions de seguidors. 


El govern balear considera que les seves afirmacions poden ser constitutives d’un delicte d'abús sexual mitjançant engany així com d’enaltiment i justificació de delictes d'abús sexual. L'executiu balear considera que les manifestacions del tiktoker posen en risc les dones en relació amb malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: