Logotip de Adolescents.cat

El cas de dos bessons i dues bessones idèntiques es van enamorar i ara se n'han anat a viure junts

per Redacció, el 20 de juliol de 2021 a les 10:15
Hi ha històries que semblen tretes d'una pel·lícula, però que són reals. Aquest és el cas de les bessones Vanessa i Kerissa d'Arpino, de 25 anys, i dels bessons Lucas i Jacob Sealby, de 29 anys. No només estan sortint junts, sinó que a més a més viuen plegats en una casa d'Oregon, als Estats Units.

Així ho expliquen en una entrevista que els han fet al New York Post i que ha convertit la seva història en viral. Segons explica la Vanessa, tot va començar el 2020, quan una clienta seva –és entrenadora personal- els va posar en contacte. "Ella treballava amb el Lucas a un hospital. Em va dir que tenia un germà bessó i que creia que jo i la meva germana ens hi portaríem molt bé". I així va ser.

 

Des del primer moment que es van veure, tots quatre van tenir molta connexió i van notar, de seguida, amb qui volien estar (La Vanessa amb el Lucas i la Kerissa amb el Jacob). "Vam tenir sentiments d'immediat i ens vam enamorar molt de pressa", asseguren les bessones.


Al cap de poc van decidir que volien anar més enllà i viure junts. Des de llavors que encara estan més units i se senten molt orgullosos del vincle que estan construint tots quatre. Teniu un bessó/na? Heu viscut algun cas similar?
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: