Logotip de Adolescents.cat

Tres noies descobreixen que estan sortint amb el mateix noi i la seva reacció és del millor que veureu avui

per Redacció, el 20 de juliol de 2021 a les 13:43
Com reaccionaríeu si descobríssiu que la vostra parella us està sent infidel? Segurament de totes les respostes que heu pensat, cap coincideix amb el que van decidir fer Bekah King, Abi Roberts i Morgan Tabor.

A finals del 2020 aquestes tres joves nord-americanes es van adonar que estaven sortint amb el mateix noi sense saber-ho. Tot va començar quan la Morgan va trobar el perfil d'una noia a VSCO plena de fotos amb un noi: el seu nòvio. Sorpresa, va decidir posar-se en contacte amb ella i van estar parlant hores.


Després d'indagar en les xarxes socials, les dues noies es van adonar que probablement no eren les úniques víctimes de l'engany, ja que el noi amb qui estaven sortint apareixia en els perfils d'altres joves. Segons explica la Morgan a la CNN, van enviar-los un missatge i van acabar fent una videotrucada per FaceTime totes juntes.

Va ser en aquell moment quan van decidir que el deixarien plegades i que superarien l'engany fent-se costat les unes amb les altres. A mesura d'anar parlant, la Bekah, l'Abi i la Morgan van descobrir que tenien moltes coses en comú i un somni que els agradaria complir: fer un viatge per carretera pels Estats Units.


És per això que van pensar que una bona manera de deixar el passat enrere, era començar aquell viatge plegades. Van estalviar, es van comprar un autobús antic i el van reformar per dins. El 25 de juny, quan ho van tenir tot a punt, van conduir rumb Idaho per anar fins al Parc Nacional del Grand Teton, a Wyoming.

"Ja no parlem d'ell. Es tracta de la nostra aventura, deel nostre creixement i de cap on anem ara", asseguren. Què en penseu? Vosaltres també ho faríeu?

 
 
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: