Logotip de Adolescents.cat

6 cançons amb missatges ocults que segurament no sabies

per Redacció, el 21 de juliol de 2021 a les 10:26
Quan escoltem una cançó que ens emociona, tendim a relacionar la seva lletra amb el moment que estem vivint o amb un episodi del passat que ens va marcar. El cert, però, és que els textos d'alguns temes musicals no tenen res a veure amb el significat que nosaltres els donem. Avui us portem missatges ocults de diverses cançons que potser no coneixíeu.


Lady Gaga – Poker Face
El 2009, durant una actuació, la cantant va confessar que Poker Face parlava sobre explorar la sexualitat. L'artista va assegurar: "Tracta sobre tenir una relació amb un home, mentre tens fantasies amb una dona".


Sia – Chandelier
La cançó parla sobre la lluita personal de Sia per superar la seva addicció a les drogues i l'alcohol. La cantant es va enganxar a aquestes substàncies a finals de 1990, després que la seva parella fos atropellada per un taxi. Després de molts mesos passant-ho molt malament, la Sia va aconseguir sortir d'aquella situació i recuperar-se.


Katy Perry – Firework
L'artista va confessar en una entrevista el 2010 que la cançó, encara que potser no ho sembli, parla sobre la mort. "Quan mori vull convertir-me en focs artificials i sobrevolar l'oceà de Santa Bàrbara", va explicar.


Jonas Brothers – A Little Bit Longer
Aquesta cançó no parla d'una ruptura amorosa, com pensa molta gent, sinó de la lluita de Nick Jonas amb la diabetis tipus 1 que pateix.


The Weekend – I Can't Feel My Face
Alguns es pensaven que aquest tema tractava sobre l'eufòria que sentim quan iniciem una nova relació. La veritat, però, és que parla sobre l'addicció a les drogues. Hi ha algunes frases, de fet, on s'intueix que tracta aquesta problemàtica, com la que diu: "She'll be the death of me!


Madonna – Like a Virgin
Tot i el títol, aquesta cançó mítica de Madonna no és sobre perdre la virginitat. La lletra relata les sensacions que tenim quan ens tornem a enamorar després d'haver tingut un desengany.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: