Instagram activa noves opcions: quines són i com funcionen?

per Redacció, el 22 de juliol de 2021 a les 09:15
Fa poc us explicàvem que Instagram estava fent canvis en les stories. La plataforma està fent proves perquè tots els usuaris puguin incloure enllaços a altres webs a través dels seus stories. El funcionament, però, és diferent de l'actual. Si ara s'accedeix als links a través del swipe up, en un futur Instagram vol que es faci mitjançant un sticker.
 

Doncs bé, aquest no és l'únic canvi que la plataforma està preparant. A partir d'ara Instagram també permetrà traduir els textos de les stories a més de 90 idiomes diferents. Com? Quan t'aparegui una història que contingui un escrit, a la part superior esquerra veuràs una opció que posa "veure traducció". Quan hi cliquis, es desplegarà una espècie de cartell en el qual podràs observar el text original i la traducció en la llengua que triïs.
 

D'altra banda, Instagram també ha posat en funcionament una nova funció perquè els usuaris tinguin un major control sobre les publicacions que apareixen al seu feed. S'anomena "control de contingut delicat" i permet "eliminar" aquells continguts que puguin resultar ofensius pel seu contingut violent o sexual.

Com s'activa aquesta funció?

 
 Vés a configuració
 Clica damunt l'opció "Compte"
 Vés a "Control de contingut delicat"
 Podràs escollir entre tres opcions: "Permetre", "Limitar" o "Limitar més". Si no vols veure publicacions amb contingut que podria ser ofensiu, escull "Limitar més".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: