Molta polèmica pel comentari d'aquest youtuber sobre una esportista

per Redacció, el 26 de juliol de 2021 a les 10:40
Fa uns mesos abans d'una competició, la gimnasta italiana Elisa Meneghini va ser gravada fent estiraments. Fins aquí res estrany. El problema és que qui la va gravar, va decidir sexualitzar l'esportista fent un primer pla del seu cul.

Doncs bé, aquest diumenge el vídeo de la gimnasta, campiona del món el 2018, ha estat compartit pel youtuber espanyol, Víctor Domínguez, conegut com a Wall Street Wolverine. "Molt important estirar per a prevenir lesions", ha escrit en el seu compte de Twitter compartint el vídeo de l'esportista.

 
La seva publicació no ha agradat gens a alguns usuaris que han qualificat de "repugnant" el seu comportament. I és que, com podeu veure, en el vídeo es cosifica clarament a Elisa Meneghini que aquest any, malauradament, no compateix als Jocs de Tòquio. Què en penseu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: