CAT: La clau per arribar junts a l'orgasme

per Redacció, el 26 de juliol de 2021 a les 12:33


El sexe per penetració o vagina-penis sol ser desigual. Mentre que per a la persona amb penis és molt més estimulant i fàcil arribar al clímax, per a les persones amb vulva pot arribar a ser molt difícil o fins i tot impossible arribar a l'orgasme vaginal. No ens enganyem: a vegades és molt millor l'estimulació clitoriana. Però, i si existís la combinació perfecta entre les dues coses?

via GIPHY


Això és el que pretén aconseguir la posició CAT, o Coital Alignment TechniqueEl CAT és una variació de la posició tradicional del missionari i està pensada per estimular al màxim el clítoris durant la penetració. 

Com funciona? Doncs molt fàcil. En la posició tradicional, el penis es mou cap amunt a l'hora de penetrar, però en aquest cas es mou cap avall. Així, quan surt, es mou cap amunt. La major part del moviment es concentra a la pelvis, no a les cames o als braços. D'aquesta manera, el clítoris s'estimula amb la part dorsal del penis, cosa que no s'aconsegueix de cap altra manera i els dos involucrats poden sentir plaer de la mateixa manera. 


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: