Logotip de Adolescents.cat

Un TikToker descobreix una cançó secreta a l'últim disc d'Aitana

per Adolescents.cat, el 27 de juliol de 2021 a les 08:44
Aitana té una cançó secreta amagada a l’últim disc titulat “11 razones”. La cançó es titula “Adiós” i comença a sonar si esperes una miqueta després de l’última cançó del disc, sense prémer a següent.

Això també es feia en alguns discos dels anys 2000 i és una forma de donar més sentit al fet de comprar un disc físic. En l’era de la música digital estem molt acostumats/des a no pagar per la música ni comprar discos. Així que ens sembla una idea molt original per fer que els i les fans tinguin ganes de comprar el disc.

 
@_lucasribes

#aitana #11razones #parati #11razonestour #lolaindigo #mandameunaudioremix #aitanax

♬ ÷ (DIVIDIDO) - Aitana

A la cançó “Adiós” Aitana s’acomiada definitivament d’un ex i ha sigut el tiktoker Lucas Ribes qui ha rescatat de nou el descobriment d’aquesta cançó que moltes persones encara no coneixien.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: