L'emotiu discurs del saltador Tom Daley després de guanyar l'or olímpic

per J.V., el 27 de juliol de 2021 a les 09:22
El saltador de trampolí olímpic Tom Daley ha aprofitat la roda de premsa posterior a la competició en què ha guanyat la medalla d'or per fer un al·legat contra LGTBIfòbia. "Crec que és una de les coses de les quals em sento enormement orgullós: soc gai i campió olímpic", ha afirmat.

L'esportista britànic, que ha obtingut la primera posició en trampolí de 10 metres sincronitzat, ha recordat com durant la seva infantesa es va sentir sense referents amb la seva mateixa orientació sexual. "Quan era jove em vaig sentir sol, diferent, sentia que no encaixava... hi havia alguna cosa en mi que mai no seria prou bo com la societat volia que fos", ha rememorat.


"Ser campió olímpic ara demostra que pots aconseguir qualsevol cosa", ha remarcat. Daley ha destacat que entre els atletes olímpics ara hi ha "més esportistes obertament homosexuals que en Jocs anteriors". "Espero que qualsevol jove LGTB pugui veure que no importa com de sol et sentir ara, no estàs sol. Pots aconseguir qualsevol cosa", ha reblat. Daley és un dels esportistes LGTBI més visibles, des que el 2013, amb 19 anys i després de participar en dos Olimpíades, publiqués un vídeo en què va parlar sobre la seva orientació sexual. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: