Logotip de Adolescents.cat

Retirats 46 tipus de gelat per contaminació amb òxid d'etilè

per J.V., el 27 de juliol de 2021 a les 09:27
Ja són 46 les varietats de gelats retirats dels supermercats per Nestlé després que el fabricant, Fronieri, advertís de la presència d'òxid d'etilè, una substància cancerígena. En un avís publicat a la web, el fabricant explica que estan "retirant ràpidament tots els lots afectats dels punts de venda".

En qualsevol cas, destaca que la quantitat detectada del component és "infima" en el producte final i en cas de consum d'algun producte afectat "és molt poc probable que suposi un risc per a la salut dels consumidors". El risc eventual es deriva d'un hipotètic consum continuat en grans dosis.


Facua ha informat que estan afectades varietats de gelats fabricats per Fronieri de les marques Nestlé, Milka, Toblerone, Nuii, Oreo, Princesa, La Lechera i Smarties. La llista, avisa, està incompleta. 

Froneri ha inclòs a la seva web un buscador en què els consumidors poden teclejar els sis primers dígits del lot de gelat que han comprat per saber si pot estar contaminat.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: