7 parelles de famosos que van estar sortint en secret

per Redacció, el 27 de juliol de 2021 a les 11:09
Hi ha parelles de famosos que decideixen fer pública la seva relació i compartir imatges junts a les xarxes socials. Altres, en canvi, sigui perquè estan treballant plegats o per altes motius, prefereixen mantenir la seva vida sentimental en privat. Avui us portem diverses parelles que van estar sortint en secret durant un temps.

 


Versió sense playbuzz
Kaley Cuoco i Johnny Galecki
Van sortir durant dos anys mentre rodaven The Big Bang Theory. Van deixar-ho quan encara estaven treballant en la sèrie, però van saber gestionar-ho bé i a dia d'avui són amics.

Madelyn Cline i Chase Stokes
Els actors d'Outer Banks van mantenir en secret la seva relació durant un any, però finalment la van fer pública el 2020.

Miley Cyrus i Lucas Till
Van ser parella mentre rodaven Hannah Montana: The Movie, però ell no va explicar-ho fins al cap de mesos, quan ja ho havien deixat.

Matthew Perry i Lizzy Caplan
L'actor de Friend i l'actriu de Master of Sex van estar sortint en secret durant anys i no va ser fins després de deixar-ho, el 2012, que la seva relació va sortir a la llum.

Chord Overstreet i Emma Watson
L'actor i l'actriu van estar sortint durant uns mesos el 2018, però ho van deixar.

Jim Parsons i Todd Spiewak
L'actor de Big Bang Theory i el dissenyador gràfic van estar sortint durant gairebé 10 anys abans de fer pública la seva relació.

Lily Allen i David Harbour
L'actor i la cantant van començar a sortir el 2020, però la relació no es va conèixer fins al 2020, quan es van casar a Las Vegas.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: