El Govern prorroga el toc de queda davant la situació «crítica» als hospitals

per Redacció, el 27 de juliol de 2021 a les 12:56
El toc de queda s'allargarà, com a mínim, fins al 6 d'agost. Així ho ha decidit aquest dimarts el Govern, que sol·licitarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l'aval al confinament nocturn per continuar frenant la corba de contagis i hospitalitzacions de les últimes setmanes. Segons ha indicat la portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja, la situació als centres hospitalaris és "crítica" i s'acosta al "límit", de manera que han "fet cas" als experts a l'hora de prorrogar el toc de queda. Una mesura, ha indicat, que està ajudant a reduir la interacció social i, per tant, el ritme dels contagis.

El confinament nocturn afectarà a partir de dilluns vinent 162 municipis, tres menys que fins ara. A la llista s'hi sumen municipis com Figueres i Terrassa, però en cauen Sitges, Roses i Tàrrega. Un total de 126 d'aquestes localitats són les que es troben al costat de les ciutats amb una incidència més alta. El toc de queda afecta aquells municipis que tenen una incidència acumulada de 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies, un risc que és considerat "extrem" segons els criteris del govern espanyol. El confinament nocturn es va recuperar oficialment el 14 de juliol i va entrar en vigor el mateix dia 16, que és quan el va avalar el TSJC, que també va validar-ne la pròrroga.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: