L'original reality per trobar parella que està sorprenent molta gent

per Redacció, el 27 de juliol de 2021 a les 13:51
L'amor no es basa en el físic. És evident que l'atracció juga un paper important a l'hora d'enamorar-nos, però de vegades ens equivoquem pensant que aquesta atracció està estretament lligada amb l'aspecte. Segons diverses investigacions, el que incrementa el nostre desig cap algú és, sobretot, la seva manera de ser. El sentit de l'humor i la generositat, per exemple, són alguns dels aspectes amb què més ens fixem a l'hora de tenir una relació amb algú.

Doncs bé, això és precisament el que vol transmetre Sexy a lo bestia, un reality de Netflix que es va estrenar aquest estiu i que no para de guanyar popularitat. En aquest programa per trobar parella el físic queda en un segon pla. De fet, els i les participants van disfressats per tal de no mostrar el seu aspecte. El més important és la connexió que s'estableixi entre els concursants a través de les converses: la seva manera de veure el món, els seus interessos, els seus valors..., etc.

Així doncs, els participants trien parella en funció de les sensacions que els ha despertat l'altre i de les converses que han tingut. Cal dir, que com en tots els realities, hi ha moments que semblen poc espontanis i força guionitzats, ja que es busquen les situacions còmiques i entretenir l'espectaor/a. Això ha fet que hi hagi persones a qui els encanta aquest programa i altres a qui no els agrada gens. Vosaltres us l'heu mirat o ho faríeu?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: