Titulars masclistes que s'han publicat durant els Jocs Olímpics

per Redacció, el 28 de juliol de 2021 a les 11:15
David Broncano ha denunciat els titulars masclistes contra la tenista Paula Badosa. L'esportista, que segueix sumant èxits als Jocs Olímpics de Tòquio, ha hagut de llegir aquests dies titulars que es refereixen a ella com "l'ex de Broncano" o "l'admiradora de Nadal". "És menyspreable i injust i ha de parar ja", ha denunciat el presentador.

La tenista, però, no és l'única que ha estat víctima d'escrits sexistes. Malauradament hi ha un ampli recull de titulars masclistes publicats durant aquests Jocs Olímpics, els anteriors, els anteriors a aquests, etc. Us en portem alguns:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: