6 sèries noves per començar aquest agost

per Redacció, el 30 de juliol de 2021 a les 06:00
Aquest és un recull de les noves estrenes de ficció que podrem veure aquest mes d'agost a les plataformes audiovisuals:

1. A la caça de l'amor

Lily James i Emily Beecham protagonitzen aquesta minisèrie d'època de tres episodis dirigida per Emily Mortimer. Són dues joves unides no sols pels llaços familiars, sinó pel seu desig de començar a viure i desafiar el que s'espera d'elles com a dones en plens anys vint, llançant-se de cap a qualsevol experiència que la vida i l'amor els tingui preparada. On la puc veure? Movistar+. Quan? A partir del 2 d'agost.

2. Així és la meva vida

Comèdia romàntica danesa que explica la història del Vitus, un noi que està esperant un fill de la seva exparella i que s'enamora a l'instant de l'Emma, a qui acaba de conèixer. On la puc veure? Filmin. Quan? A partir del 3 d'agost.

3. Cruel summer
La Jeanette viu en un petit poble de Texas. La seva timidesa fa que no sigui una persona molt popular, però tot canvia quan un dia segresten la Kate Wallis. La Jeanette que, aparentment no té cap relació amb la víctima, ocupa el seu lloc i es converteix en la noia més popular del poble i en la més odiada de tot el país. On la puc veure? Amazon Prevalgui Vídeo. Quan? A partir del 6 d'agost.

4. Escola per a senyores Al Rawabi
En la prestigiosa escola per a senyoretes Al Rawabi, les alumnes marginades que pateixen assetjament tramen una sèrie d'arriscats atacs per a venjar-se de les seves torturadores. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 12 d'agost.

5. Riverdale (Temporada 5)
Set anys després del comiat, Archie, Betty, Veronica, Jughead, Cheryl, Toni i Kevin tornen a la ciutat que els va veure créixer amb la idea de reconciliar-se amb el seu passat i trobar respostes a noves preguntes. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 12 d'agost.

6. Valeria (Temporada 2)
Sèrie basada en les novel·les de Elísabet Benavent, que ha participat com a consultora creativa. Diana Gómez es posa en les sabates de Valeria per a narrar la història d'una escriptora en crisi, tant per les seves novel·les com pel seu matrimoni amb Adrián i la distància emocional que els separa. Valeria es refugia en les seves tres millors amigues, que estan immerses en un remolí d'emocions sobre amor, amistat, gelosia, infidelitat, dubtes, desamors, secrets, feina, preocupacions, alegries i somnis sobre el futur.On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 13 d'agost.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: