5 pel·lícules romàntiques que potser no coneixies

per Redacció, el 29 de juliol de 2021 a les 13:29
Si us ve de gust mirar una pel·lícula romàntica, però no sabeu quina escollir, us en proposem algunes que potser no heu vist:


1.Long Shot

 
Quan el Fred Flarsky es retroba inesperadament amb el primer amor de la seva vida, que ara és una de les dones més influents del món, Charlotte Field, aconsegueix cridar la seva atenció gràcies al seu peculiar sentit de l'humor i a la seva visió idealista del món i de la política. Mentre es prepara per a aspirar a la presidència del país, Charlotte contracta a Fred perquè sigui l'encarregat d'escriure els seus discursos. El Fred, però, trobarà que no encaixa en l'equip d'elit de la Charlotte.

2.The Big Sick


Explica la història real de Kumail i Emily, una parella que es coneix en un espectacle de comèdia. El que semblava una trobada d'una nit, comença a avançar i es converteix en una relació plena d'obstacles.

3.Isn't It Romantic


La Natalie té un incident que la deixa inconscient i, en despertar, descobreix que la seva vida s'ha convertit de sobte en el seu pitjor malson: està immersa en una comèdia romàntica. I ells és la protagonista...

4.Like Crazy


L'Anna, una jove britànica que estudia en la universitat de Los Àngeles, s'enamora del Jacob, un jove nord-americà. Tots dos es veuen obligats a separar-se perquè a ella no li renoven el visat. Això farà que comencin una relació a distància.

5.Imagine Me & You


En el dia del seu casament, cap a l'altar, la Rachel veu la persona amb la qual vol passar la resta de la seva vida. No és el seu promès, ni tan sols un convidat... és la noia encarregada de les flors de la cerimònia. A partir d'aquí, les coses seran diferents.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: