​10 coses que segurament no sabies sobre Simone Biles

per Redacció, el 30 de juliol de 2021 a les 09:03
Simone Biles va abandonar la final per equips de gimnàstica després de fallar en l'exercici de salt. Al principi, molts es pensaven que s'havia lesionat, però després, en una roda de premsa l'esportista ho va desmentir i va explicar que no podia continuar competint per la pressió acumulada aquests dies. Biles va assegurar que necessitava descansar i que havia de posar la seva salut mental en primer lloc. 

Aquesta jove no només ha fet història pel que ha aconseguit competint, sinó també per posar al punt de mira els problemes de salut mental, molts cops invisibilitzats i estigmatitzats. Avui us portem algunes dades que potser no sabíeu sobre ella:


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: