La reacció de Cole Sprouse en veure el pòster de la 5a temporada de Riverdale

per Redacció, el 3 d'agost de 2021 a les 10:06

11 d'agost torna la cinquena temporada de Riverdale, després que s'hagués de parar per un contratemps de la Covid-19.

 


Fa pocs dies es va compartir el pòster que anunciava quan podríem veure nous episodis, però resulta que Cole Sprouse no ha quedat satisfet amb els resultats i ho ha volgut mostrar a les xarxes socials.

 


En els seus stories ha acompanyat un zoom del pòster de la seva cara amb el següent text: Algú ha vist aquest home? Pel que es veu s'han passat editant la imatge que el seu personatge sembla una persona completament diferent.

L'episodi 87 "Estranys companys de llit" d'aquesta sèrie serà el primer a sortir a la llum de la continuació de la 5a temporada i aquesta és la seva sinopsi: Després de la fugida de la presó d'Hiram, Archie lidera el càrrec per acorralar als convictes restants que segueixen lliures. Tabitha busca l'ajuda de Betty quan s'adona que Jughead està desaparegut. Quan Penélope torna a entrar en el joc, Cheryl sospita de les seves veritables intencions.

A continuació podeu veure el tràiler d'aquest episodi:




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: