La primera cançó LGTB+ de Disney

per Redacció, el 5 d'agost de 2021 a les 09:42

A la sèrie a 'High School Musical: El Musical: La sèrie', de la plataforma Disney +, acaben d'estrenar 'In a Heartbeat', la primera cançó d'amor LGTB + en la història de la companyia.


La companyia Disney ha seguit una línia conservadora i és una de les principals responsables de que es romantitzessin les relacions des d'un punt de vista patriarcal. En el moment en què va sortir la pel·lícula "Frozen" va haver-hi el rumor que Elsa era lesbiana i Disney va decidir no pronunciar-se al respecte. És per aquestes raons que ha sigut un pas important, no només la cançó, sinó donar visibilitat a històries del col·lectiu LGTB+, ja que és una plataforma molt seguida pels nens més petits.

Aquesta cançó es cantada per Carlos, personatge interpretat per l'actor Frankie A. Rodríguez al seu novio Seb, interpretat per Joe Serafini, després que la parella tingui la seva primera baralla.


A més a més, fa poc tots dos actors van decidir anunciar públicament que en la vida real també eren parella i van aprofitar aquest moment per enviar un missatge als adolescents que viuen amb dolor o preocupació la seva orientació sexual, perquè sàpiguen que en cap moment estan sols.

A continuació podeu escoltar la cançó:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: