Els protagonistes de "Friends" treuen una col·lecció benèfica

per Redacció, el 5 d'agost de 2021 a les 09:11

Ja fa 27 anys que es va emetre el primer episodi de "Friends" i encara avui en dia segueix tenint molt èxit entre tots els adolescents i joves. Fa pocs mesos vam poder gaudir de l'esperat retrobament de tots els protagonistes, ens va encantar poder-los tornar a veure tots junts.

Ara tots ells han decidit treure una col·lecció de roba i accessoris amb moments i frases mítiques de la sèrie. A través d'Instagram cada un d'ells ens ha mostrat algunes de les peces de la col·lecció i ens ha explicat que la meitat dels beneficis obtinguts aniran a entitats benèfiques escollides per cada un d'ells.

Aquesta col·lecció només estarà disponible durant un mes i fa referència a la 1,2 i 3 a temporada. En els pròxims 9 mesos es trauran 2 col·leccions més.

A continuació pots veure les seves publicacions i t'expliquem a on aniran destinats els diners de cada un.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: