La mare de Britney Spears explica com està la situació

per Redacció, el 5 d'agost de 2021 a les 09:27

Ja porta unes setmanes obert el judici per la tutela de Britney Spears, la qual està en vigor des de fa 13 anys i que cada vegada té més renou a les xarxes socials. I és que recentment la seva mare ha decidit pronunciar-se al respecte, després d'anys d'estar distanciades.


Lynne Spears, ha declarat que el seu exmarit és incapaç de prioritzar els interessos de la seva filla abans que el benefici personal i això ha fet que Britney tingui por i odi cap al seu pare.

Ens explica que el 2019 es va involucrar en la tutela de la seva filla i va descobrir que Jamie (pare de Britney) "havia contractat un metge de millora esportiva el qual li havia receptat uns medicaments que eren completament inapropiats i que Britney no volia prendre". Poc més tard, Britney va ser obligada a anar a un centre de salut mental, ja que era amenaçada pel seu pare dient-li que no la deixaria veure al seu fill entre altres molts càstigs.


El setembre de 2019 Jamie va ser absolt d'un judici en què se l'acusava d'un altercat físic amb Sean Preston (fill de Britney). A causa d'això va entrar en vigor una ordre de restricció amb els dos fills de Britney i això va provocar que encara es destruís més la relació entre pare i filla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: