Logotip de Adolescents.cat

Aquesta model s'enfada després de veure una escena de Gossip Girl

per Redacció, el 6 d'agost de 2021 a les 09:14

Ja fa unes setmanes que va sortir el reboot de "Gossip Girl" i resulta que ja han ofès a més d'una persona amb algunes de les bromes que apareixen a la sèrie.

Aquesta vegada ha sigut la model Suki Waterhouse, parella des de fa 3 anys de Robert Pattinson després de veure que a la sèrie li posaven el sobrenom de "ningú". Perquè s'entengui millor us posarem en context amb un tors de l'escena: Luna està intentant ajudar a Zoya a millorar les seves imatges a les xarxes socials per així aconseguir cridar l'atenció d'Obie. És en aquest moment que en mig de la conversa Luna diu "Quan t'adonaràs? Ell és Robert Pattison i tu Suki de cognom ningú".


Suki va decidir respondre a aquest comentari a través de Twitter, en el que deia "Un altre dia per recordar que les dones també poden ser el patriarcat". Seguidament va publicar les imatges d'aquella escena acompanyades de la frase "que li donin al patriarcat". I una mica més tard va publicar "Veient les crítiques sexistes, li diuen "ningú" a la novia d'algú, com a mínim fes que la cosa tingui sentit". A aquests tuits els seguien altres que Suki va acabar optant per eliminar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: