Aquesta és la resposta de Selena Gomez a un acudit sobre ella

per Redacció, el 7 d'agost de 2021 a les 09:19

La 5a temporada de "The good Fight" seqüela de "The good Wife", ja està disponible a Movistar+. I és que en el quart episodi d'aquesta temporada hi ha una broma sobre el trasplantament de ronyó al qual va ser sotmesa Selena Gómez l'any 2017 a conseqüència del lupus, malaltia que pateix des de ja fa bastants anys.


Els fans en veure l'escena van sortir a la defensa de Selena Gómez. En l'escena passava el següent: Durant una reunió sobre quins assumptes es considerarien "fora de lloc" de fer bromes, els companys comencen a dir les seves respostes "la necrofília, l'autisme i el trasplantament de ronyó de Selena Gomez".

No és la primera vegada que en una sèrie bromegen sobre el trasplantament de Selena, fa pocs mesos en el reboot de "Salvados por la campana" en un episodi en el qual bromejaven intentant recordar qui havia estat el donant de ronyó de Selena.


Després d'això, Selena va decidir fer un tuit per queixar-se: "No estic segura de com escriure acudits sobre trasplantaments d'òrgans per a televisió s'ha convertit en una moda, però tristament ho ha fet. Espero que en la pròxima taula de guionistes, quan es presenti un d'aquests acudits de mal gust, es denunciï immediatament i no arribi a emetre's" i després afegia: "Els meus fans sempre em donen suport. Us estimo. Si poguéssiu si us plau signar per ser donants d'òrgans" (i adjuntava l'enllaç per poder unir-se).
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: