Vols tenyir-te els cabells de colors? Fes com aquestes celebrities

per Redacció, el 9 d'agost de 2021 a les 13:00


Qui no ha pensat mai en tenyir-se els cabells d'algun color estrany o fer-se un pentinat estranyíssim?


Billie Eilish


Qui no coneix els tints de la Billie? Arrels verdes, i la resta del cap tenyit de negre. Podríem dir que aquest és el nostre preferit.


Dua Lipa


Les mitges tintes de Dua Lipa han estat experiments que han funcionat per moltes celebrities arreu del planeta. Aquest és un de molts, amb la meitat del cap ros i la resta fosc i natural.

Bella Thorne


Des dels temps de Shake it Up que identifiquem Thorne amb els cabells pèlrojos, però el que probablement no saps és que els té castanys. Malgrat que durant un temps havia tornat al seu color natural, ara porta una bona melena vermella. Tornant als inicis.

Katy Perry


La cantant fa temps que llueix una llarga melena rossa que es diferencia força del seu color natural, el castany fosc.

Alba Reche


L'ex d'Operación Triumfo s'ha tenyit els cabells de molts colors des que va sortir de l'edició. L'últim, granate a tot el cap. El que ens agrada més, però, és aquest tint, meitat vermell, meitat ros.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: