Reese Witherspoon es converteix en l'actriu més rica

per Redacció, el 10 d'agost de 2021 a les 09:05

Reese Witherspoon, coneguda per una "Una rubia muy legal", "Friends" i "The morning show" entre d'altres; acaba de convertir-se en l'actriu més rica del món després de vendre la seva productora.


Witherspoon va obrir la seva productora l'any 2016 amb la intenció de donar lloc perquè les dones puguin explicar les seves històries.

Ara, ha decidit vendre-la a Kevin Mayer i Tom Staggs, executius de Disney i Tik Tok, els quals han adquirit la productora per un preu de 760 milions de dòlars.


Reese i altres interpretes han publicat unes paraules respectes la venda: "Ens permetrà explicar més històries sobre dones globals que entretindran, impactaran i il·luminaran. No podria estar més emocionada pel que significa en el nostre futur" i han expressat que això permetrà que les directores i autores cinematogràfiques cobrin força.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: