El nou "Eyeliner" que ho està petant a Tik Tok

per Redacció, el 11 d'agost de 2021 a les 11:15

A Tik Tok hem pogut veure que està molt de moda el "Cat eye" invertit. Aquí us explicarem com fer-lo i us ensenyarem alguns exemples.


Tal com diu el nom és un clàssic "Cat eye" però en lloc d'estar situat a la línia de les pestanyes superiors, es fa en les inferiors. A més a més, aquesta versió es difumina més que l'original. Per aconseguir aquest resultat es pot utilitzar un llapis cremós que ens sigui fàcil de difuminar o optar per utilitzar una ombra d'ulls per difuminar la línia que hàgim fet amb llapis.

Aquí us deixem alguns exemples:

 
@alicekingmakeup

trying the reverse cat eye trend👀 inspired by @paintedbyspencer ✨ ##makeup ##makeuptutorial ##reversecateye ##eyeliner ##eyelinertutorial

♬ Bad Girls - M.I.A.

 
@mikaylanogueira

I WAS NOT EXPECTING THAT RESULT 😳 ##makeup ##beauty @paintedbyspencer ##makeuptutorial ##cateye ##reversecateye

♬ original sound - Mikayla Nogueira

 
@natseleen_

Reverse cat eye 🐱 inspired by @paintedbyspencer this look was made for me. LOVE ##reversecateye ##makeuptutorial ##makeuphack

♬ What is this trend follow joey now - Green Line


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: