Logotip de Adolescents.cat

El truc per fer-te la manicura a la francesa

per Redacció, el 11 d'agost de 2021 a les 09:49

Aquest any s'està posant molt de moda portar la manicura a la francesa, tant la clàssica com algunes variants. Recentment, a Tik Tok s'ha viralitzat un vídeo que ens mostra una forma més senzilla de fer-la, ja que sempre hem pensat que era molt complicat que ens quedes bé la línia.

I quin és aquest truc? Utilitzar un "nail stamper". Normalment, s'utilitza per segellar els dibuixos que fem a les ungles, però aquest truc ens mostra una altra utilitat i és que pintant la superfície de blanc i prement la punta de l'ungla aconseguim el disseny de la manicura a la francesa, més o menys gruixut, depenent de la pressió que hi apliquem.


A continuació teniu un vídeo que ensenya com fer-ho:
 
@747love8

##nails

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

 
@747love8

##nails

♬ She Knows - J. Cole

Si no teniu un "nail stamper" en podeu aconseguir un a Amazon per només 3'31€ (aquí)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: